Dag Karin, hoe maak je die zwarte rand rond je logo?? Ik moet ook zo'n taart maken, voor m'n vriend,dus moet perfect zijn :) maar heb geen idee hoe je dat zwart lijntje doet,en ook zo rond die bal. Kan je me een mailtje sturen? ineswillems@hotmail.com bedankt!!
Dag Karin, ik wil voor mijn vriend ook z'n taart gaan maken, alleen vroeg me af hoe je dat logo zo strak heb gekregen. die dingen die op het gele liggen, ligt dat er op of het je het gele eruit gesneden en dan de rest erin gedaan ? hoop wat terug te horen via een mail, chalicaa@hotmail.com. alvast bedankt, groetjes Chalica
Hallo Karin, Mijn zoontje wordt 11 jaar morgen. Zondag vieren we het pas en dan moet ik ook zo'n mooie taart op tafel kunnen zetten. De zwarte omlijning, is dat fondant of glazuur of stift. Ik hoor graag wat van je, toncarla@hotmail.com. Bij voorbaat dank gr. Carla
Na 4 keer dezelfde vraag over deze taart te hebben gehad en het antwoord aan iedereen persoonlijk te hebben gemaild, zet ik bij deze ook het antwoord nog even hier.
De zwarte lijntjes zijn gemaakt met behulp van een Sugarcraftgun. Echt een superhandig hulpmiddel bij het maken van marsepeinen taarten.
Wat een geweldige taarten maak je! Hoe kom je aan de kleur blauw op je Barcelona taart? Heb je deze zelf gemaakt? Met welke kleuren combi of met welk merk kleurstof? Of heb je deze zo gekocht? Zo ja, waar en van welk merk?
Hoi Bernadette. Ik gebruik altijd kleurstof van Wilton, maar heb in dit geval volgens mij een combinatie van Wilton "Royal Blue" met donkerblauw van Americolor gebruikt. Weet het niet zeker mee, omdat het al zo lang geleden is.
hallo karin, ik en mijn zus maken ook taarten maar krijgen de fondant nooit zo strak. heb je hier misschien tips voor? en welk fondant/marsepijn gebruik je? alvast bedankt xxx een taartliefhebber
Dag taartenliefhebbers ;-) Tips voor een strakke taart... tsja. Ik smeer mijn taart altijd goed af met botercreme, waarna ik de taart met botercreme even laat opstijven in de koelkast. Daarna gaat de marsepein (van Zeelandia) er overheen en maak ik het geheel nog extra "glad" m.b.v. een smoother. Succes ermee. Groetjes Karin.
wat een mooie taart. ik wil zo'n taart ongeveer maken voor me zoontje binnekort. nou wil ik alleen weten hoe heb je die logo op de bovenkant zo gekregen.
Dank u u kunt mij mailen op rinaisha_julian@hotmail.com
Hallo Melissa. Dank je wel voor de tip. Dat iemand zoiets doet, hè... Ik vind het inderdaad niet netjes, maar weet niet echt wat ik er aan kan doen. Maar... toch bedankt. Groetjes Karin
Dag Karin, hoe maak je die zwarte rand rond je logo?? Ik moet ook zo'n taart maken, voor m'n vriend,dus moet perfect zijn :) maar heb geen idee hoe je dat zwart lijntje doet,en ook zo rond die bal. Kan je me een mailtje sturen? ineswillems@hotmail.com bedankt!!
BeantwoordenVerwijderenDag Karin,
BeantwoordenVerwijderenik wil voor mijn vriend ook z'n taart gaan maken, alleen vroeg me af hoe je dat logo zo strak heb gekregen. die dingen die op het gele liggen, ligt dat er op of het je het gele eruit gesneden en dan de rest erin gedaan ? hoop wat terug te horen via een mail, chalicaa@hotmail.com. alvast bedankt, groetjes Chalica
Hallo Karin,
BeantwoordenVerwijderenMijn zoontje wordt 11 jaar morgen. Zondag vieren we het pas en dan moet ik ook zo'n mooie taart op tafel kunnen zetten. De zwarte omlijning, is dat fondant of glazuur of stift. Ik hoor graag wat van je, toncarla@hotmail.com.
Bij voorbaat dank
gr. Carla
Hallo Karin,
BeantwoordenVerwijderenik zou ook graag willen weten hoe je die zwarte randjes maakt.
Bedankt voor je antwoord!
vikke@skynet.be
Hallo allemaal.
BeantwoordenVerwijderenNa 4 keer dezelfde vraag over deze taart te hebben gehad en het antwoord aan iedereen persoonlijk te hebben gemaild, zet ik bij deze ook het antwoord nog even hier.
De zwarte lijntjes zijn gemaakt met behulp van een Sugarcraftgun. Echt een superhandig hulpmiddel bij het maken van marsepeinen taarten.
Groetjes Karin.
Waar kan je sugarcraftgun kopen ?
BeantwoordenVerwijderenIn alle taartwinkels en online bij alle taartenwebshops.
VerwijderenHallo Karin,
BeantwoordenVerwijderenWat een geweldige taarten maak je!
Hoe kom je aan de kleur blauw op je Barcelona taart? Heb je deze zelf gemaakt? Met welke kleuren combi of met welk merk kleurstof?
Of heb je deze zo gekocht? Zo ja, waar en van welk merk?
Groetjes Bernadette
Hoi Bernadette.
VerwijderenIk gebruik altijd kleurstof van Wilton, maar heb in dit geval volgens mij een combinatie van Wilton "Royal Blue" met donkerblauw van Americolor gebruikt. Weet het niet zeker mee, omdat het al zo lang geleden is.
Groetjes karin.
hallo karin,
BeantwoordenVerwijderenik en mijn zus maken ook taarten maar krijgen de fondant nooit zo strak. heb je hier misschien tips voor? en welk fondant/marsepijn gebruik je? alvast bedankt xxx een taartliefhebber
Dag taartenliefhebbers ;-)
VerwijderenTips voor een strakke taart... tsja.
Ik smeer mijn taart altijd goed af met botercreme, waarna ik de taart met botercreme even laat opstijven in de koelkast.
Daarna gaat de marsepein (van Zeelandia) er overheen en maak ik het geheel nog extra "glad" m.b.v. een smoother.
Succes ermee.
Groetjes Karin.
hoe moet je zo een taart maken
BeantwoordenVerwijderenTsja, waar zal ik beginnen. Lees bovenstaande aanwijzingen maar eens door en maak het logo net als ieder ander puzzelplaatje.
VerwijderenGroetjes karin.
Hoi karin,
BeantwoordenVerwijderenwat een mooie taart. ik wil zo'n taart ongeveer maken voor me zoontje binnekort. nou wil ik alleen weten hoe heb je die logo op de bovenkant zo gekregen.
Dank u
u kunt mij mailen op rinaisha_julian@hotmail.com
Dit berichtje was me ontschoten... waarschijnlijk heb je inmiddels al een taart vor je zoontje gemaakt.
VerwijderenSorry... Gr. Karin.
hoi Karin..zou ik die tart ook met icing kunnen maken i.p.v fondant?
BeantwoordenVerwijderenGeen idee... Ik heb geen verstand van icing, maar volgens mij werkt dat heel anders als marsepein.
VerwijderenGroetjes Karin.
Hoi Karin,
BeantwoordenVerwijderenIemand adverteert met jouw foto op Groupon en op haar eigen site. Ik denk niet dat dit de bedoeling is! Hierbij de sites.
http://www.groupon.nl/deals/amsterdam/saida-s-bakery/32252021
http://saidasbakery.weebly.com/portfolio.html
Groetjes Melissa
Hallo Melissa.
VerwijderenDank je wel voor de tip. Dat iemand zoiets doet, hè...
Ik vind het inderdaad niet netjes, maar weet niet echt wat ik er aan kan doen. Maar... toch bedankt.
Groetjes Karin
Wat voor geel is dat ?
BeantwoordenVerwijderenGroetjes
Het is al heel lang geleden dat ik deze taart heb gemaakt.'
VerwijderenIk gebruik altijd kleurstof van Wilton. In dit geval waarschijnlijk Lemon Yellow met een héél klein spikkeltje rood erbij.
Hoi karin...welke rood heeft u gebruikt...groetjes vanessa...u zou me ook kunnen mailen op lieverdv@hotmail.com
BeantwoordenVerwijderenhoe maak ik die rood??...groetjes vanessa
BeantwoordenVerwijderenHoi Vanessa.
VerwijderenHet is al heel lang geleden dat ik deze taart heb gemaakt, maar volgens mij heb ik Christmas Red of Red Red van Wilton gebruikt, met een héél klein beetje zwart er doorheen.
Succes ermee. Groetjes Karin.
P.S. Volgens mij hebben we alle kleuren van de taart nu gehad ;-)